Eierwrap – voor ontbijt of lunch –

Boodschappenlijstje, voor 2 personen:

  • 3 eieren
  • 2 flinke handen verse spinazie
  • 2 el pijnboompitten
  • 2 el zachte geitenkaas
  • handje peterselie – fijngehakt
  • 1 avocado – in plakjes gesneden

Zo maak je deze eierwraps met geitenkaas en spinazie

Klop de eieren los met 3 el water en verhit een klontje (kokos)vet in een koekenpan. Schenk de helft van het eiermengsel in de pan en bak er een dunne wrap van. Ga door tot je twee wraps hebt.

Pak ondertussen een andere pan en rooster hierin de pijnboompitten. Schep na een paar minuutjes de spinazie erbij en bak nog even vier minuten mee.

Leg de wraps op twee borden en vul ze met de spinazie, geitenkaas, verse peterselie, de avocado en een snuf zout en peper.